fredag, oktober 21, 2005

Celebert besök - Sven

Detta är det 99:e inlägget. Vem blir nummer 100?!
Hannes Brinkborg var gästtränare igår! Med sina år i elitserien, proffs i Europa, kapten i landslaget är det klart att man lyssnar på honom och suger in alla tips man får. En fantastisk bonusresurs som vi hoppas kunna konsultera framöver också. Själv ville jag vila ryggen men blev alldeles för sugen att "gå på" och spela ut för att få den nyttiga återmatningen från lillgrabben Hannes. Även om jag har varit hans tränare en gång i tiden så känns det som han har lärt sig ännu mer sen dess ;-D

Glömde berätta att jag förra veckan såg några ungdomar på A7-planerna. De ville spela beach men upptäckte att näten "redan" var nedplockade för säsongen! De fann på råd och spände upp en lina mellan stolparna och körde på som om det fortfarande var juli! Det är höst och kallt ute nu, men det var bara två veckor sedan vi hade sommarväder med temperaturer en bit över 20 grader.

Bromma kan värva hur många elitspelare de vill, när de kommer till Gotland ska vi kämpa ner dem boll för boll och duell för duell.

Nu finns det lite mer godsaker på lagets hemsida. Bland annat en gästbok. Vi ser gärna att det kommer inlägg, frågor eller hejarop från alla fans där ute!

Gör något kul i helgen, nu har vi ledigt! //Sven

Etiketter: