torsdag, augusti 17, 2006

Hetluften i "Stockholmsgropen" - Sven

Tänker redan tillbaka på sommaren som om det var en svunnen barndomssommar, magisk och vacker som en dröm...

En cool grej var att spela uppvisningsmatch i "Stockholmsgropen" på en uppbyggd centercourt med speaker, musik och hundratals jublande människor i publiken. Motståndare var sveriges bäste spelare; Simon Dahl, tillsammans med World Tour spelaren Mattias Magnusson. Som väl var spelade jag ihop med en Hannes Brinkborg som inte tänkte förlora utan en fight, trots att vi bara var ditställda som kanonmat på Simon Dahls promotionturne för sina sponsorer.

Efter att ha förlorat första set släppte nervositeten och jag slutade göra misstag. Hannes blockade bättre än jag sett nån gång tidigare (av någon) och vi tog hem de två övriga seten busenkelt.

Hela tiden presenterades spelarna; "Tre av dessa killar är proffs och åker runt i världen och spelar varje helg... och så Sven."
"Sveriges bäste spelare; Simon Dahl"
"Flerfaldig SM-segrare och beachproffs; Matte Magnusson"
"Gotlandskändisen och mångåriga volleybollproffset; Hannes Brinkborg"
"Och så Sven..."

Inget fel i det, det är så det ligger till, men gissa om det var kul att vinna matchen då. Det är klart att det inte betyder nåt men dessa herrar förlorar inga matcher med flit, särskilt inte på en promotiontour med hundratals åskådare.

På tal om det skrev Per W i GT om Simon på World Tour och nämnde då att han spelat mot "bland annat Hannes Brinkborg" i en uppvisningsmatch på Tofta!
Vadå "bland annat"?!
"Bland annat" betyder i detta fall JAG; Sven Tellström, hur sabla svårt var det att skriva det?

Kan väl tillägga att jag inte fick något för att spela och definitivt inget för att vinna. Nästa gång kanske man får något för att förlora...

Etiketter: