söndag, oktober 30, 2005

Lektion på hemmaplan - Sven

Ja, man får väl uppdatera hemsidan även om det känns tungt efter en 3-0 förlust hemma.

Det var ett bra lag vi mötte. Bromma har inlett en elitsatsning och dammsugit Stockholmsområdet på duktiga "föredettor" och lovande yngre killar. Vi tappade främst i block, mycket p.g.a. deras duktige passare, men servemottagningen var också lite skakigare än normalt. Anfallsmässigt står vi upp ganska bra mot dem, men vi lyckades inte riktigt pressa dem så hårt i serven som vi hade tänkt.

Alla i TG var laddade och tända, ibland lite övertända vilket gjorde försvar och servemottagning lite rörigt. Vi kämpade hela matchen och till slut fick vi in lite bättre flyt och kunde göra ett bra tredje set.

Tredjesetet kändes närmast magiskt när vi drog ifrån med ett par poäng när i slutet på setet; publiken (ca 120 pers.) fick jubla när Svante och Peter satte ett par fantastiska "takblock" och försvaret började fiska upp Brommas hårda anfall. Tyvärr blev det dags för den säkre hoppservaren Magnus Hellström, som hämtade in avståndet och gästerna kunde vinna med minsta möjliga marginal.

Statistiken har tyvärr kommit bort, men poängbäst blev Ronny, med jämn fördelning mellan serveess, block och anfall. Poängbäst i anfallet: Sven, Serve: Ronny, Block: Ronny.

Tack för idag, det är bara att komma igen!

Etiketter: