lördag, december 03, 2005

Showdown in old Södervärn - Sven

Aldrig hade jag trott att vi skulle befinna oss i den positionen som vi gör inför de avslutande omgångarna i ettan. Vi har visat att vi är ett riktigt bra lag, som utan att ännu riktigt ha fått ut vår fulla potential har slagläge mot allsvenskan. Och dessutom har nivån på ettan faktiskt stigit i år, enligt insatta källor och baserat på resultat.

Ronny är helt rätt ute! Om det finns mer att ge i det här laget är det på söndag vi ska plocka fram det! Vi står inför en avgörande match hemma i Södervärn, det kan knappt bli bättre!

För övrigt är Södervärnshallen den bästa hall vi spelat i denna säsong! Det kanske säger en del om hallarna på fastlandet, men gnället bland sportjournalister på Gotland börjar bli lite överdrivet. De ser det självklart ur elitsynpunkt och jämför med helt andra anläggningar, men en sådan har å andra sidan Södervärn aldrig utmålats att vara. Fungerande ljud, ljus, omklädningsrum och uppvärmning är något vi inte kan ta för givet i andra hallar. Skulle vi åka ur ettan blir vi säkerligen degraderade till att spela udda tider i udda hallar så förstå att vi inte klagar alltför mycket på gamla "Södavärn".

Ser ändå fram emot en ny superanläggning där man kan se basket, innebandy och volleyboll tillsammans med kanske 4000 andra på sköna läktare utan korgar och rep som stör sikten.

Ikväll ska farbror Svisse firas ordentligt! Själv får man pimpla Loka och lomma hem tidigt, men det är ju också en spännade erfarenhet.

Vi ses imorgon! Laddade som Ronny! //Sven

Etiketter: