tisdag, december 27, 2005

Fortsättningen - Per

hannes gjorde en av sina vanliga blixtvisiter på ön under julhelgen. Denna gång lite väl kort med tanke på att han är ledig till och med den 17 januari men han snackade något om en sista minuten resa till Thailand elelr vad det nu var. han har iallafall lovat att hjälpa oss med träningupplägget inför vårsäsongen. Det är ju en bra nyhet. alla som har varit med på de träningar Hannes har hållit i vet att det är bra. Heja Hannes.

Sen har har jag fått höra från olika håll att det är en del som läser vår blogg. Rolig men onekligen lite nervöst. Man får lätt lite prestationsångest, men iallafall.

Hej Sara. Hoppas allt är bra i Umeå.

Hej kalle Risp. ta det lungt på försäkringskassan.

Hej alal andra som läser. Nu skall jag alldeles strax betala räkningar innan adet är dags för att åka och handla innan det är dags för middag hos morsan innan det är dags för sportmöte på GA innan det är dags för träning. Fullt upp helt enkelt.

Vi möter Säter hemma i första hemmamatcen för säsongen. Rykten gör gällande att Greklandsproffset Staffan Sahlberg kan komma hem till Sverige och spela med Säter redan i vår. Strul med AEK Athen gör att han överväger att inte åka tillbaka. Har jag hört. men vem vet. alla kan vi ha fel. Det vore skoj att spela mot "Boom-Boom" som ha så blygsamt kallas.

Vi synes på träningen alla som skall dit och ni andra får gärna lämna en kommentar eller skriva i gästboken. Skriv inte bara något meninglöst på italisenska eller engelska i gästboken för då tror vi bara det är Spam. Eler så finns alldeles för många italienare som verkligen har fattat tycke för våran hemsida.

Ha det bra och god fortsättning.