måndag, november 07, 2005

Okej då - Per

Eftersom Cama själv inte kan komma till skot måste äl jag berätta. Jag har medvetet väntat ut Cama för att inte sno historien, som i sig är kort men rolig. Alla kanske redan har hört men jag kör ändå.

Cama flyger till Amsterdam.
Det är första steget på Carl-Magnus resa till Vietnam och flickvännen. De har varit isär ganska länge nu och det är på tiden att de träffas känner Carl-Magnus. Efter en kostsam övernattning på Arlanda sitter han nu redo på planet som skall ta honom till Amsterdam. Det bara första delen på resan. Från MAsterdam till Kuala Lumpur, från Kuala Lumpur till Hanoi och från Hanoi till Dang-nang.
Nu sitter han på planet och väntar på att det skall ta honom upp i luften och på väg till östasien. Inte en dag försent tänker han. Då slår sig ett bekant ansikte ner bredvid honom. Carl-Magnus är säker på att han känner personen i flygstolen bredvis men kan inte placera henne.
Efter ett tag börjar det klarna.
Det är Linda Isacsson som har satt sig bredvid vår gotländska volleybollstjärna. Ni vet, hon resereportern som var med i fröken sverige. Hon som blir biten av spindlar och charmad av ormar. Hon är det.
Carl-Magnus blir först lite spak, vet inte riktigt vad han skall ta sig till men man ärinte Carl-Magnus för inte. Det är klart han börjar prata med henne.
Samtalet handlar om allt mellan himmel och jord. Givetvis om TV-program och kändisfester. Carl-Magnus lyckas klämma in att han är IT-tekniker på Sävskolan. Nu vet Linda Isacsson det. Inte illa.
Men han har ett mål till med samtalet med Sveriges okrönta resereportagedrottning.
Nämna bloggen.
Få ut team gotlands volleybollherrars blogg.
Och han lyckas.
Och Linda lovar att gå in och titta på den.
Carl-Magus har lyckats sprida det goda namnet.

SLUT

Givetvis var detta till 99% en uppdiktad historia. Jag har ingen anning om vad Cama tänkte på och hur allting hände, men jag är journalist och då får man hitta på saker.
Det som dock är sant är att Cama pratade med Linda Issacson som lovade att titta in på bloggen.
Så om du läser detta, linda.

Välkommen till Team Gotlands volleybollblogg, Linda Isacsson.

Annars har det varit en realtivt lugn vecka. Har jobbat en hel del men så blir det ibland. Var på Endre i innebandy i helgen. De är riktigt bra faktiskt. Ett tips att gå och se om ni har tid över någongång. Var på IBK också. Ett proffsigt arrangemang men laget underpresterade och förlorade.

Jag måste säga till alla i laget som läser detta. Vi måste bli lite mer frekventa i bloggandet. Det gä'ller givetvis inte Kenny, Sven och Janne. Mren alla andra, mig själv inkluderat, vi måste skriva om mer saker. Det behöver inte vara speciellt spännande eller roliga saker. Bara saker som du tänker på. Allt blir bra till slut. Vissa har bara gjort ett eller två inlägg, eller inget alls ibland.

Börja blogga mina vänner.

Ta det lungt och stanna i skolan... eller nåt...

# 8