torsdag, november 17, 2005

Världskändis - Sven

Jaha, nu har man varit med på TV!!! Östnytt onsdag kväll klockan 22.15 visade jag mitt filmstjärneleende. Jag uttalade mig positivt till att färjeförbindelserna förblir som tidigare.
Beundrarbreven har väl inte direkt haglat, men det kommer väl...

En lättnad iallafall att försämringen inte blev av. Skulle ju vara ett s.k. dråpslag för oss fattiga volleybollträlar som betalar det mesta själva. Fortsätter vi att jobba hårt, prestera och utveckla klubben kanske vi kan få lite fler sponsorer också - och sen är bollen i rullning!

Vi blev omnämnda i Ingrid Norrbys krönika i GA häromdan, som en av tre lag på Gotland som sköter mediakommunikationen lite bättre än andra. IBK nämdes givetvis som förebilden före alla andra vad gäller marknadsföring över huvud taget. Ingen kan argumentera mot det, de är fantastiska. Gå och kolla matcherna, annonser, samarbeten med företag, alla ställen de syns på, sedan väljer ni vilka idéer vi kan låna och kanske får uppslag till nya! Det är bra för alla inom gotlandsidrotten om vi över huvud taget får fler människor att släppa fjärren och kolla in lite hederlig mellannivå-garanterat-odopad-lokalsport.

Imorgon eller på lördag kommer det troligen lite "inför matchen"-snack i tidningarna. Gå in på www.helagotland.se (vår sponsor) och sök på "team gotland" så hittar ni allt som har skrivits om oss. Då kommer vi också högre upp på listan bland "mest sökta", vilket också kan skapa lite mer intresse och kanske fler nyfikna på hemmamatcherna. Är man inte nyfiken ska man ändå gå på matcherna eftersom det finns fika att köpa...

Etiketter: