onsdag, mars 29, 2006

Lätt irriterad - Sven

Nu blir det nog ingen mer bloggning för min del! Jag får inga kommentarer på det jag skriver och alla andra i laget verkar ha lagt av redan så det finns aldrig något nytt att läsa.

En kul sak som hänt sen sist är Jens Bollius avskedsfest på O'Leary's! Stora delar av media- och idrottseliten var där. Det delades ut gåvor (en massa klubbtröjor, varför har inte vi såna att ge bort?) och det delades ut fina ord till Jens. Men sen var det tävling! Karaoketävling! Endretjejerna hade flest bidrag. De var gladast och lät mest, de var helt klart festens liv!

En medelålders man som Jens envisades med att presentera som "Tommy Wahlgrens bror" ("hans enda merit" enligt utsago) ville gärna vara festens medelpunkt och tog alltsom oftast osanktionerat över mikrofonen. Bland mycket annat svammel försökte han med en dåres envishet puffa för en dansbandslåt han spelat in. Karln tyckte att den skulle göra sig bra som Gotlands sång under Island Games och lyckades på något sätt lägga på plattan 4 gånger under kvällen och ändå gå levande därifrån!

Själv hade jag blivit ombedd att framföra "den gamla" gotlandssången; "Gotland fosterö i Norden.." Det är en högtravande, svulstig och gammaldags låt som får en att tänka på en parad med hitlerjugend...

...den är ändå mycket bättre än "En gång Gotland..." av Tommy Wahlgrens bror!

Etiketter: