fredag, december 29, 2006

Favoriter på nätet - Sven

Det finns ju så mycket kasst på internet så jag uppskattar när folk delar med sig av sina favoriter. Per Wa har ju gett oss några godbitar, med web-tv och underbara klipp på youtube.
Nu tänkte jag ge er några sajter som jag inte vill vara utan.

pandora.com
Det är inte en jukebox och det är inte webradio, det är något mycket bättre! Skriv in din favoritartist eller låt så streamar den en massa musik som liknar det du valt (inklusive det du valt). Gillar du inte en låt gör du tummen ner och på så sätt förfinas din "kanal".
Själv har jag gjort olika kanaler för olika tillfällen. Prova själv! Helt gratis och helt bekymmersfritt!

http://www.bestofgooglevideo.com/
På youtube finns ALLT men vill man plocka russinen ur kakan kan man ta en titt på denna sida istället. Roliga och imponerande klipp helt enkelt! Kolla på andelen "tumme upp" mot "tumme ner" så vet du om det är värt att klicka på klippet.

www.dilbert.com
Jobbar man på kontor måste man ofta gå in här och skratta igenkännade. Är man dessutom ingenjör på ett multinationellt högteknologiskt företag blir det nästan lite skrämmande likt...

www.ppm.nu och www.csn.se
Blunda inte för din framtida ekonomi. Det är jobbigt att se sanningen i vitögat, men ta kontroll över situationen och sätt dig in i din privatekonomi. Ingen annan kommer att bry sig...

www.hitta.se
Den känner väl alla till, men den blir bättre och bättre. Nu kan man se foton av adresser man slår upp och det allra senaste är att du kan lägga till info om dig själv, inklusive foto!

www.sr.se/p3/humor/
Favoriten just nu är "Mammas nya kille". Senaste avsnittet är bara att ladda ner till sin mp3-spelare och lyssa! Alla program finns för övrigt att lyssna på, streamat, via Sveriges Radios nya "30-dagarsarkiv". Även statstelevisionen går i bräschen för utvecklingen genom att lägga upp många av sina program på webben (www.svt.se).

Dela nu med dig av dina favoriter!

Etiketter: