onsdag, januari 17, 2007

Konstigt - Per

Jäklar vilken helg det blev till slut.
Nu är det redan onsdag och man kan kanske inte leva i det förflutna allt för länge men vad skall man göra.
Helgen hade nästan allt.
Var det inte fel hotell mitt i natten så var det vinst i allsvenskan, dåliga vinnare eller stormen Per.
Bra namn förresten.
Sven är inne lite på det några bloggar ner men det är konstigt och tragiskt att vissa lag inte har någon form av självinsikt. Karlskrona har ett närmast klassiskt referat från matchen mot oss.
Ni hittar det HÄR.
Redan i rubriken sätts tonen - "Team Gotland utspelat med bagger!" Undrar om Anders med i sina fem ståserveess håller med om Karlskronas överlägsenhet i baggerspelet.
Jaja, läs själva. Men så mycket kan vi som spelade matchen säga att "Karlskrona-Bob" inte har många rätt i sin analys.
Karlskrona vann med 3-0 och det är det inget snack om. Två friska, välförtjänta poäng till laget från Blekinge och grattis till er, men alla som har spelat mer än två bollar vet att en 3-0 match inte alltid är utklassning.
men jag gilalr ändå mest slutklämmen: "Fortsätter vi med en så här bra servemottagning ska vi inte behöva förlora fler matcher i allsvenskan."
Det kan bli ett "rude awakening" för Karlskrona när de kommer till Stockholm och Säter. Och Gotland då givetvis.
Men lite allvarligt tycker jag nog man kan hålla sig på en bra nivå i det som skriva om matcherna. Annars tappar man trovärdighet och det - mina vänner - är inte bra.

En sak att vara dålig förlorare men en dålig vinnare är ännu värre.

Sen grym cred till Helsingborg som lyckades vinna mot Bromma. Jäkligt stark måste jag säga. Vi vet att Bromma kan ha sin "down perioder" men de brukar lyckas komma tillbaka men inte denna gången. Helsingborg kan nog bli farliga vad det lider.

Det blåste en del.

Det blev en extra natt på Scandic i Kalmar. Gott med hotellfrukost men kanske inte vad Team Gotlands ansträngda plånbok behövde. Eller jag menar såklart spelarna i Team Gotlands plånböcker, för vi betalar det mesta själva. Men så är det när man älskar det man gör. Vi lägger inte ner för att vi inte får in så mycket sponsorer vi behöver.
Vi kör på.
För vi älskar spelet.
Det är inte svårare än så.
Sen har vi nu nått till en nivå som är sjukt rolig och faktiskt högre än något annat gotländsk herrlag i bollsport. Jag räknar lite elakt bort Pärlans herrar i elitserien i bowling men det är inte riktigt samma sak. Förlåt, Pärlan.

Läste förresten i Blekinge Läns Tidning, som lite roligt förkortar sig själva BLT (nåja...) att Team Gotland saknade landslagsstjärnan Hannes Brinkborg i matchen mot Kalrskrona. Så långt var det rätt. Men det var tydligen på grund av en ryggskada han fick i matchen mot Helsingborg...hmm...
Så grattis Sven, du ger alla sken av att vara landslagsmässig och OS-satsande i beach. Och detta trots att du bara joggade lite på uppvärmningen.
Respekt.
BLT (hihi) är en av de konstiga tidningarna som tycker det är rätt att ta betalt för att läsa dem på webben så jag kan inte länka till artikeln. Ni får helt enkelt ta er till bibblan och läsa Bacon Lettuce och Tomat-tidningen. Då får ni även se en bild på Team Gotland coola passare, bara en sådan sak.

Och just det - konstateras kan också göras att ni skall inte lite på den statistiken som dyker upp på förbundets hemsida från helgens matcher.
Den är helt enkelt fel.
Vi kollar alltid matchen på video efter och räknar in poäng så tipset är att kolla på www.teamgotland.com ifall ni vill ha den korrekta statistiken.

Slutligen bjuder jag på fyra helt olika klipp.
Håll till godo

Alltid roligt med djur

Titta på pucken

Otrolig helt enkelt

Homer in the flesh

Det var nog allt för denna gången mina vänner.

Peace out!