fredag, januari 19, 2007

Vilken matchdag som helst kan vad som helst hända - Sven

Äntligen fredag! Ser fram emot en helg med två hemmamatcher. Min spända förväntan ser setvinst, matchvinst och storpublik. Samtidigt undrar jag hur det skulle kunna ske. Motståndarnas stjärnor är större än någonsin tidigare, de har mer kompletta lag och nu är det Allsvenskan för första gången. Dock vet jag att det aldrig går att räkna bort oss. Många gånger har vi pratat upp motståndarna och sett situationen på samma sätt som alla utomstående gör; att vi är ett gäng otränade gubbar som dessutom aldrig varit riktigt bra. Sanningen är ändå att vi ofta slår lag som ser mycket vassare ut och det är mycket sällan vi förlorar stort.

Allsvenskt i Södervärnshallen alltså! Hade varit jäkligt kul om det kom en skock folk och förde ett himla liv. Det brukar ju låta ganska bra på våra matcher bara det är ett 40-tal på läktaren.

Kom bara, ni gamla proffs och poängkungar i Elitserien. Kom bara ni skolade, långa spelare från anrika klubbar. Det är länge sedan vi blev skrämda och utspelade av hårdslående monster. Vi är ett lag och vi finner en väg...

"Any given sunday, anything can happen" (ur filmen Any given sunday)

Etiketter: