lördag, oktober 01, 2005

Sponsorer - Per

Jag kan meddela att Team Gotland har fått en ny sponsor. Det är Team Sportia som väljer att stödja Gotlands bästa boll-lag. Det tycker vi är trevligt. Förutom Team Sportia har vi Fohlin Media och Gotlandspress som vänliga uppbackare. Även Tele2Comviq har under sommaren hjälpt oss med beachvolley, likaså Squid, som är en affär i Hästbacken. Alla trevliga männiksor. Vi är super glada att alla dessa vill hjälpa oss på vår premiärsäsong i division 1.

Nu skall vi ladda inför matchen i helgen. Synd att vi krockar med Gute. Förstår inte att folk hellre ser divison 2 fotboll än divison 1 volleyboll....:) Vi får prestera så pass bra volleyboll att alla som inte gick dit känner att di missade något. Till nästa hemma match skall vi jobba änu hårdare på arrangemanget tycker jag. Där kommer vi kunna bli bättre.

Jag börjar bli lite nervös. Härligt. så skal det vra. Lite Island Games känsla. Det är annat än förra säsongen när vi spelade mot Uppsala lagen. Inte så hemskt inspirerande. Nu skall det bli sköj.

Kvart i fyra i hallen killar.

Kan meddela att Sven häromdagen kom med det hitills bästa för slaget.

Bite Media.

Ni som inte förstår namnet kan väl höra av er. Nu ligger alltså Sven nära pizzan. Skärpning. Speciellt Mange. nu får du komma med ett namn.